Wednesday, February 14, 2007

Tilbakeblikk...


Gardermoen 4. januar, 2007 kl 06.00: To spente jenter er mer enn klar for å komme av sted, 40 minutter til flyet letter og forlater norsk jord. Nettopp tatt en overraskende tårefattig avskjed med familien min, litt uvirkelig det hele, å skulle være borte i 5 måneder. Etter 29 timer, Oslo-Amsterdam, Amsterdam-Minneapolis, Minneapolis-Seattle, Seattle-Honolulu, er vi der; Honolulu international airport. Uten matservering de siste to flightene, og tatt i betraktning at ingen av oss hadde sovet særlig mye siste natten før vi dro, var vi ganske slitne...men ikke mindre lykkelige. Fikk kapret en usedvanlig shabby taxi, et flak av en amerikaner, med burgunderrødt velourinteriør. Så bar det i vei mot hostellet. Inntrykket av hostellet skiftet fra mild avsky til en gradvis stortrivsel, dette i løpet av omtrent et døgn tror jeg. På tross av begrenset komfort og enkle forhold ble vi sjarmert av stedet og atmosfæren. Vi fikk vi venner for livet i 2584 Lemon Road. Ble straks kjent med to gutter, fra Chicago og Holland. Han ene hadde leiebil og begge kunne surfe litt, så det ble både North-Shore roadtrip og surfing. Gikk til Diamondhead, en topp med utsikt over Waikiki og havet, var ute og spiste, slappet av på stranden, og virkelig nøt de første dagene våre. Andre dagen var vi på visning på en fin leilighet her i Waikiki, det skulle vise seg å bli hjemmet vårt de neste månedene. Da vi ikke kunne flytte inn før 15. januar ble vi boende på hostellet i til sammen 11 døgn. Lange kvelder i bakgården, BBQ, sol og strandliv, shopping, minnene er mange og gode. Med 25-28 grader, strålende sol, palmer, vill jungel, høye fjell og pene surfegutter var livet ganske greit. Men skolen og hverdagen kom stadig nærmere, vi begynte så smått å forberede oss på å virkelig bo og studere her i Hawaii. Mandag 22. januar tok vi skolesekkene på ryggen, klare for innsats...

3 comments:

MB said...

åhhhh.

Anonymous said...

så fantastisk sletten!
Gratulerer med blog (og lykke til;)
lurer ofte på hvordan det går med deg der borte på Hawaii vet du.
Tiden flyr på denne siden av jordkulen,det skal sies. Så det er nok ikke lenge før vi har deg her i stua,brun og full av fortellinger om et fantastisk halvår.
fortsett å kose deg:)

klemmer fra wmtgt57 =)

Anonymous said...

Hei Sletten! Denne bloggen var veldig lovende, men jeg tror du må oppdatere litt igjen snart. Sånn at du ikke mister leserene dine liksom :) Uansett, fint å se bilde av deg og høre hvordan du har det. Her er det kaldt, kaldt, kaldt. Men vi koser oss innimellom vi også. Skriv og fortell mer! Det er du flink til! Savner deg stort!
Klemmer fra Ingunn